Skip to content

Sport (21)

Maat
Kleur
Style
Design
Pasvorm
Mouw
Hals
Kwaliteit
Prijs
€ 49 - € 161
Meer filters Minder filters

Ontdek de veelzijdige sportcollectie van Profuomo: comfortabel en stijlvol

Ben je op zoek naar sportkleding die zowel geschikt is voor thuis als voor buiten? Dan ben je bij Profuomo aan het juiste adres. Onze sportcollectie biedt een fijne mix van casual en sportieve kledingstukken die je zowel ontspannen als gekleed kunt dragen. 

Waarom kiezen voor de sportkleding van Profuomo?

Of je nu wilt gaan sporten of naar een afspraak of kantoor gaat, onze sportcapsule heeft de juiste items voor elke gelegenheid. Combineer bijvoorbeeld een sportcord broek met een overshirt sportsweater of een stijlvolle bodywarmer van Profuomo voor de perfecte finishing touch. Daarnaast is al onze sportkleding ideaal voor de koudere dagen. De binnenzijde van de stoffen zorgt voor extra warmte en comfort, waardoor ze perfect zijn voor de winter

Verschillende stijlen sportkleding voor heren

De sportcollectie van Profuomo omvat diverse comfortabele kledingstukken, zoals bijpassende truien met en zonder capuchon, joggingbroeken, sportieve polo's en t-shirts. Deze sportkleding collectie biedt items die uitstekend te combineren zijn met andere kledingstukken van Profuomo. Speciaal voor koud weer zijn de sportitems ideaal om in laagjes te dragen. Voeg bijvoorbeeld een lange mouwen polo toe onder een trui voor extra warmte en een comfortabele outfit. Deze collectie laat zien dat tijdloos comfort de nieuwe manier van kleden is.

Bovendien wordt onze capsule gemaakt van fijne en duurzame materialen volgens het Better Cotton Initiative (BCI). Dit initiatief heeft als doel om de wereldwijde katoenproductie te verbeteren, zowel voor de mensen die het produceren als voor het milieu en de toekomst van de sector.

Tijdloze comfortabele sportkleding voor heren

Ontdek de veelzijdigheid van onze sportcollectie en ervaar het comfort en de stijl die Profuomo te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar casual sportkleding voor je vrije tijd of voor een meer geklede gelegenheid, wij hebben de juiste items voor jou. Bestel vandaag nog jouw favoriete sportkleding en maak een stijlvolle en comfortabele indruk, waar je ook gaat.