Skip to content

Sweatpants (3)

Maat
Kleur
Style
Design
Pasvorm
Kwaliteit
Prijs
€ 71 - € 72
Meer filters Minder filters

Sweatpants

De sweatpants, of ook wel de joggingbroek, is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Tegenwoordig wordt de sweatpants niet meer alleen als een sport item gezien, maar ook als een fashionable item om in je vrije tijd te dragen. Draag korte sweatpants op de warme zomerdagen en lange joggingbroeken op de koudere dagen in het seizoen. Door de elastische tailleband en het zachte materiaal, is het dragen van sweatpants erg comfortabel. Om extra comfort toe te voegen aan je outfit, kunnen de sweatpants gecombineerd worden met een hoodie of sweater. Voor een meer gekledere look kun je een sweatpants combineren met bijvoorbeeld een overshirt.

Profuomo sweatpants

Een comfortabele sweatpants is een musthave. De Profuomo joggingbroeken zijn slim fit en sluiten hierdoor mooi aan. De ultieme vrijetijdsbroeken zijn verkrijgbaar in onder andere de kleuren beige, navy en grijs. De Profuomo sweatpants kunnen perfect gecombineerd worden met andere items uit de sport capsule collectie zoals de hoodies en sweaters. Combineer deze vrijetijdslook met de katoenen overshirts en leren sneakers voor een meer smart casual look. Naast de lange sweatpants, heeft Profuomo ook een sweatpants shorts in de collectie. Ook dit model is slim fit en sluit hierdoor mooi aan. De comfortabele sweatpants shorts zijn ideaal voor de warme zomerdagen. Combineer met één van de polo’s van Profuomo voor een frisse look. Verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals onder andere beige, navy en grijs.

Duurzame sweatpants

Alle Profuomo korte en lange sweatpants hebben het Better Cotton Initiative label. Het Better Cotton Initiative bestaat om de wereldwijde katoenproductie te verbeteren voor zowel de mensen die het produceren als voor de omgeving waarin het groeit en voor een betere toekomst van de sector.